Kontakt din maler i dag​

RING ​75 64 68 66

Malermester & malerfirma med alle regnbuens farver

Ved at vælge en uddannet malermester har du garanti for et professionelt udført arbejde og et smukt resultat. Vores malerfirma er naturligvis omfattet af Danske Malermestres Garantiordning. Det betyder, at du har garanti for, at du har et sted at gå hen med din klage, hvis du mod forventning skulle være utilfreds med et arbejde, du har fået udført. Den garanti er vi, som malermester, glade for at have, for vi ønsker, at alle vores kunder skal føle tryghed og vide, at vores malerfirma står ved det faktum, at vi som malermester altid leverer kvalitetsarbejde og smukke resultater i Horsens, Juelsminde og omegn.


​Vi har mange års erfaring i vores malerfirma

Vi er et familiefirma, som har eksisteret siden 1989, hvor malermester, Finn Daugaard, startede som selvstændig. Vores malerfirma er en fasttømret stab af medarbejdere, som alle yder deres allerypperste for at tilfredsstille kunderne og lave smukke og perfekte resultater. Vores medarbejdere har været ansat hos vores malermester i mange år, og har derfor stor ekspertise inden for traditionelt malerarbejde – herunder:


Medarbejderne fra vores malerfirma er uddannet inden for faget og hjælper gerne med rådgivning inden for farvevalg, tapeter og inspiration. Vores malerfirma sørger for, at alle vores ansatte har en god arbejdsplads, og det smitter af på resultaterne, som de leverer til kunderne. Vores stabile malere har stor erfaring, og som malermester leverer vi altid professionelle resultater og god service.


​”Som malermester kan jeg garantere, at du kun får udført det ypperste kvalitetsarbejde”. Finn Daugaard.


​Ønsker du inspiration så kontakt vores malermester

Synes du selv det er anstrengende at male og renovere hus eller lejlighed? Så ring til et dygtigt malerfirma. Kontakt din foretrukne malermester på telefon 75 64 68 66. I vores malerfirma kommer vi gerne ud og giver inspiration og ideer samt giver et tilbud på pris.

​​

HVEM ER VI?

​Malerfirmaet Daugaard

CVR: 29602832

KONTAKT OS

ADRESSE

​Marsalle 30

8700 Horsens