Maler & malerforretning med alle regnbuens farver

Ved at vælge en uddannet maler har du garanti for et professionelt udført arbejde og et smukt resultat. Vores malerfirma er naturligvis omfattet af Danske Malermestres Garantiordning. Det betyder, at du har garanti for, at du har et sted at gå hen med din klage, hvis du mod forventning skulle være utilfreds med et arbejde, du har fået udført. Den garanti er vi, som maler, glade for at have, for vi ønsker, at alle vores kunder skal føle tryghed og vide, at vores malerfirma står ved det faktum, at vi som maler altid leverer kvalitetsarbejde og smukke resultater i Horsens, Juelsminde og omegn.


​Vi har mange års erfaring i vores malerfirma

Vi er et familiefirma, som har eksisteret siden 1989, hvor maler, Finn Daugaard, startede som selvstændig. Vores malerforretning er en fasttømret stab af medarbejdere, som alle yder deres allerypperste for at tilfredsstille kunderne og lave smukke og perfekte resultater. Vores medarbejdere har været ansat hos vores maler i mange år, og har derfor stor ekspertise inden for traditionelt malerarbejde – herunder:


Medarbejderne fra vores malerforretning er uddannet inden for faget og hjælper gerne med rådgivning inden for farvevalg, tapeter og inspiration. Vores malerfirma sørger for, at alle vores ansatte har en god arbejdsplads, og det smitter af på resultaterne, som de leverer til kunderne. Vores stabile malere har stor erfaring, og som maler leverer vi altid professionelle resultater og god service.


​”Som maler kan jeg garantere, at du kun får udført det ypperste kvalitetsarbejde”. Finn Daugaard.


​Ønsker du inspiration så kontakt vores maler

Synes du selv det er anstrengende at male og renovere hus eller lejlighed? Så ring til et dygtigt malerforretning. Kontakt din foretrukne maler på telefon 40 33 88 27. I vores malerfirma kommer vi gerne ud og giver inspiration og ideer samt giver et tilbud på pris.

​​

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for at vide mere​​
​eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirmaet Daugaard

Nederholmsvej 38,

8722 Hedensted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 40 33 88 27

E-mail: info@malerfirma-daugaard.dk

CVR: 29602832

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.