Tapetsering gør rummet unikt – vi hjælper dig med den svære kunst​

​Det kan være en svær kunst at lave et helt perfekt resultat med tapetsering. Der skal måske fjernes gammelt tapet, renses vægge, spartles og renoveres og så til sidst sættes tapet op. Ofte ser man hvor galt det kan gå med hjemme-håndværkeren smurt ind i tapetklister og rullet ind i tapet, eller også ser man tapet, som hænger skævt, mønster som ikke passer sammen eller hjørner, der sidder løs. Der er mange faldgruber inden for tapetsering, som gør-det-selv folket falder i.

Vælg den stemning du ønsker med en tapetsering

I hvert rum er der en særlig stemning. Med tapetsering kan du selv vælge, hvilken stemning du ønsker. Her gælder det om at vælge farve og måske mønster. Det kan være en helt jungle, da der finders utrolig mange slags tapeter. Ønsker du et moderne eller traditionelt resultat, skal det være spraglet og farverigt, eller er du mere til det enkle og afdæmpede? Hos Malerfirmaet Daugaard hjælper vi gerne med råd, vejledning og inspiration. Vi er uddannet i at tapetsere og i at vide, hvilken effekt det forskellige tapet har på det enkelte rum. Der er flere ting, der skal med i overvejelserne: rummets størrelse, lysindfald, og lyskilde samt rummets anvendelse.

Professionelle malere har gennem uddannelse lært alt om tapetsering. De har fået håndværket helt ind under huden og kan derfor give kompetent rådgivning. De ved, hvordan tapetsering virker, og hvordan tapetsering kan give liv til ellers kedelige rum. Forud for en tapetsering kan vi også hjælpe dig med spartling af gipsplader.

​Hos Malerfirmaet Daugaard i Horsens har vi stor erfaring med opsætning af tapeter, filt og væv. Kontakt os gerne for inspiration og et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du brug for at vide mere​​
​eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirmaet Daugaard

Nederholmsvej 38,

8722 Hedensted

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 40 33 88 27

E-mail: info@malerfirma-daugaard.dk

CVR: 29602832

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.