Kontakt din maler i dag​

RING ​75 64 68 66

Spartling af gipsplader – det klarer vi nemt for dig​

Mange bruger gipsplader til at bygge rum, da det er et relativt let materiale at arbejde med. Pladerne er nemme at sætte op, og grundet deres størrelse kommer man hurtigt et langt stykke med både med lofter eller vægge. For gør-det-selv-folket er det noget, man sagtens kan klare. Samtidig kan man få lavet både almindelige rum og vådrum, som kan bygges med den specielle vådrumsgips. Spartling af gipsplader og pudsning kan man også klare selv. Men her er det ofte, det går galt. For ikke alle har det rette håndelag til at lave en smuk finish, når det kommer til spartling af gipsplader. Mange ender med buler og striber på vægge og lofter. Det er netop noget, man ser hele tiden, og som i den grad forringer resultatet.

Lad os klare din spartling af gipsplader

Med en maler, der er uddannet inden for de forskellige teknikker i spartling af gipsplader, får du et meget smukkere resultat. Malerne fra Malerfirmaet Daugaard har mange års erfaring inden for spartling af gipsplader. De sørger for at levere et smukt glat resultat, så alt er udjævnet. Udspartling af gipsplader er netop en af de opgaver, som Malerfirmaet Daugaard udfører rigtigt meget. Dette betyder, at vi har rigtig stor ekspertise inden for området. Du får et smukt og professionelt resultat, når vi står for din spartling af gipsplader, som du kan glæde dig over længe.

Leder du efter en, som kan hjælpe dig med udspartling af gipsplader i Horsens, Juelsminde eller omegn, så ring til Malerfirmaet Daugaard på 75 64 68 66. Vi garanterer et smukt resultat og en flot jævn finish, som du kan nyde i mange år. Vi kan også hjælpe dig med tapetsering.

​​

HVEM ER VI?

​Malerfirmaet Daugaard

CVR: 29602832

KONTAKT OS

ADRESSE

​Marsalle 30

8700 Horsens